Helsingborg | Sundstorget 2, Kontor

Ort: Helsingborg
Område: Centrum
Adress: Sundstorget 2
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 120 m²

Anders Ledtje
[email protected]
0731-40 10 40
+46 731-40 10 40

Beskrivning

Modernt kontorshotell med industrikänsla och mycket karaktär på ett
Cityläge nära Sundstorgsgaraget. Här finns allt man kan tänkas behöva på ett kontor så att ni kan fokusera på er verksamhet.
Erbjudes egna kontorsrum, fast skrivbordsplats, flex-platser och klippkort. Inga bindningstider innebär flexibelt på riktigt. Nu och inom snar framtid finns det lediga rum i varierande storlekar, 4-6 pers per rum samt 1 pers rum.
Frukost serveras varje vardag. Bokningsbara mötes- och konferensrum, telefonrum, kök, lounge, kiosk, stor takterrass i soligt läge, kopiator och skrivare på alla våningsplan.
Bemannad reception 8-17 som kan hjälpa till med det mesta som att beställa och hämta luncher, ordna med kemtvätt, boka konferensrum etc. Som medlem har man access till alla anläggningar i Helsingborg och Malmö.
Det anordnas nätverksträffar och afterworks.
I höst öppnas även ett eget gym om ca 150 kvm som ingår i medlemskapet och kommer ligga på gården till vår anläggning Elverket.

Omgivning

I centrala Helsingborg är det nära till det mesta! I omgivningen finns det kontor, bostäder, service och nöje. Fantastisk hamn inom promenadavstånd och trevliga parker.

Kommunikationer

Ett stenkast från kontoret finns busshållplats med flera linjer. På en kortare promenad nås Helsingborg C med avgående tåg, bussar samt färjor över till Helsingör. Vid lokalen finns ett parkeringshus för bilpendlaren. Helsingborg är även en cykelvänlig stad.

Service

Stort utbud av service, restauranger och butiker i närheten.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier